2021/06/16
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ خرداد

برداشت سیر در مازندران / عکس : حوا احمدی

مازندران یکی از قطب‌های اصلی کشت سیر در ایران است و سیر آن از جمله کسلیان سوادکوه کیفیت بسیار بالایی دارد.سیر مازندران نسبت به سایر نقاط کشور به دلیل ماندگاری بالا و کیفیت در عطر و طعم طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است و کشت این محصول از دیرباز در این منطقه انجام می‌شود.سردسیر بودن منطقه عاملی در بدون آفت بودن سیر کسلیان سوادکوه است.

 

برداشت سیر در مازندران / عکس : حوا احمدی

 

برداشت سیر در مازندران / عکس : حوا احمدی

 

برداشت سیر در مازندران / عکس : حوا احمدی

 

برداشت سیر در مازندران / عکس : حوا احمدی

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.