| کد مطلب: ۱۷۰۷۲۳
لینک کوتاه کپی شد

برداشت سیر در مازندران / عکس : حوا احمدی

مازندران یکی از قطب‌های اصلی کشت سیر در ایران است و سیر آن از جمله کسلیان سوادکوه کیفیت بسیار بالایی دارد.سیر مازندران نسبت به سایر نقاط کشور به دلیل ماندگاری بالا و کیفیت در عطر و طعم طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است و کشت این محصول از دیرباز در این منطقه انجام می‌شود.سردسیر بودن منطقه عاملی در بدون آفت بودن سیر کسلیان سوادکوه است.

برداشت سیر در مازندران / عکس : حوا احمدی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار