| کد مطلب: ۱۵۹۶۳۹
لینک کوتاه کپی شد

کارگاه تهیه زولبیا و بامیه /عکاس:مریم سادات هاشمی

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهر‌های مختلف ایران عرضه می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می‌کند به طوری که کارگاه‌های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند.

کارگاه تهیه زولبیا و بامیه /عکاس:مریم سادات هاشمی

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار